Ik ben geboren en woonachtig in Doetinchem. Van oorsprong ben ik fysiotherapeute en heb ik o.a. ervaring in de kinderrevalidatie en in de volwassenenzorg. Ik kwam via mijn opleiding in aanraking met haptotherapie en het intrigeerde me hoe je met haptonomie meer grip krijgt op jezelf. Hierna ben ik gestart met de opleiding voor haptotherapeut bij Synergos in Amersfoort. Daar heb ik in 2019 mijn diploma gehaald en bij het Haptonomisch Centrum Nederland mijn kinderspecialisatie afgerond.

Ik werk zowel met volwassenen als met kinderen. Afgelopen jaar heb ik o.a. de nascholing burn-out en ADHD gevolgd. Door middel van intercollegiaal overleg, intervisie en nascholing ontwikkel ik mij verder als haptotherapeut en kinderhaptotherapeut.

Als GZ-haptotherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VVH  (Vereniging Voor Haptotherapeuten).
Als kinderhaptotherapeut ben ik aangesloten bij het Expertisecentrum voor haptonomische kindertherapie.

Mijn hart ligt onder andere bij begaafde kinderen en volwassenen, zij ontwikkelen soms angsten, intens gedrag of stevenen af op een burn-out/bore-out. Ik heb kennis over het zijnsluik (van Prof.dr.T.Kieboom) en werk samen met diverse hoogbegaafdheid professionals.